Policija pretražuje deponiju: Još uvek ni traga ni glasa od Ane Volš

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru

10.01.2023. 13:40
  • Podeli:
Ana Volš Instagram anawalshe13-63bc446dc4ffc.webp Foto: Instagram/PrintScreen/anawalshe

Policija je pretražila deponiju u mestu Pibodi u američkoj državi Masačusets, u okviru istrage o nestanku Amerikanke srpskog porekla Ane Volš, javila je lokalna televizija WCVB iz Bostona. 

Pibodi je mesto na oko sat vožnje od Kohaseta, u kojem je Ana Volš živela sa suprugom Brajanom i troje maloletne dece.

Kako je izvestila televizija, nije poznato da li je policija pronašla nešto na licu mesta i zbog čega je pretraživana deponija.

Na snimku televizije vide se na deponiji policajci u specijalnim zaštitnim odelima i policijski psi.

Policija Kohaseta se nije oglašavala tim povodom, preneo je Glas Amerike.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla.

Njen nestanak prijavio je suprug tri dana kasnije.

Brajan Volš je u ponedeljak uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, tokom vikenda pronađen nož i krvave mrlje.

Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici Houm dipot pokazale da je Brajan Volš 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

On je policiju slagao da 2. januara nije izlazio iz kuće.

Brajan Volš, u odvojenom postupku, čeka na izricanje presude u slučaju prevare koja je uključivala prodaju lažnih slika Endija Vorhola, pokazuju sudski podaci.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()