Romantična večera pa lisice: Mafijaški bos uhapšen na Korzici uz sveće i pratilju

Sa njim je u društvu bila i jedna žena

03.02.2024. 15:25
  • Podeli:
italijanska policija karabinjeri pixabay-1667758313499.webp Foto: Pixabay

Italijanski mafijaški bos Marko Raduano koji je prošle godine pobegao iz zatvora sa maksimalnom bezbednošću tako što je preskočio zidove uz pomoć krevetskih čaršava uhapšen je u Francuskoj, saopštile su večeras tamošnje vlasti a prenosi Si-En-En (CNN).

Raduano, 40-godišnji šef mafijaške organizacije Gargano iz regije Pulja na jugu Italije, uhvaćen je u četvrtak ispred luksuznog restorana u mestu Bastija na Korzici, u kojem je bio sa jednom ženom na - romantičnoj večeri.

Uhapsila ga je ista jedinica za borbu protiv mafije koja je uhvatila Matea Mesinu Denara, još jednog istaknutog mafioza, koji je do tada proveo skoro tri decenije u bekstvu.

Raduano je jedan od 10 najopasnijih begunaca za kojima je tragao Evropol.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()