Sedam beba stradalo u požaru u Nju Delhiju: Vlasnik bolnice pobegao iz zemlje

Istraga o uzrocima nesreće je u toku

26.05.2024. 23:15
  • Podeli:
pozar delhi i-6652e83fcd0ed.webp Foto: AP Photo/Dinesh Joshi

Sedam beba stradalo je u velikom požaru u bolnici u istočnom delu Nju Delhija, a pet je spaseno i prebačeno u drugu bolnicu, saopštile su danas lokalne vlasti.

Vlasnik bolnice za bebe u kojoj je u subotu izbio požar nalazi se u bekstvu, saopštila je policija, a prenosi Tajms of Indija.

Foto: AP Photo/Dinesh Joshi

Požar je stavljen pod kontrolu, a istraga o uzrocima nesreće je u toku.

Vlasti su saopštile da će svi za koje se utvrdi da su odgovorni biti najstrože kažnjeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()