Spašen ispod ruševina: Snimak Turčina kog izvlače sa cigaretom u ustima obišao svet

Odbio da baci cigaretu nakon što su ga spasioci izvukli

19.02.2023. 12:26
  • Podeli:
turčin cigarete spasavanje tviter-63f206c6cd2b7.webp Foto: Twitter @ajans_muhbir

Turčin koga su izvukli ispod ruševina 56 sati nakon zemljotresa tvrdi da ga je pušenje održalo u životu.

Zija Soner Tugtekin (56) bio je zatrpan skoro tri dana nakon što je razorni zemljotres pogodio provinciju Adijaman u Turskoj u kojoj je živeo. 

Spasioci si ga našli sa cigaretom u ustima, a kada su ga zatražili da je baci, odbio je. Kaže, polupopušena cigareta mu je spasila života.

"Kada su me izvukli iz ruševina, imao sam cigaretu u ruci, rekli su mi da je bacim. Nisam jer sam preživeo sa cigaretom", dodao je Zija. 

On je za Anadoliju rekao da je, nakon što je ostao zatrpan u ruševinama, pušio cigarete koje je imao sa sobom.

Snimak Turčina koga spasioci izvlače ispod ruševina sa cigaretom u ustima obišao je svet.

Na snimku se vidi kako mu spasilac obećava novu cigaretu kad stigne u bolnicu ali ga je Tugtekin odbio.

Sve vreme dok ga izvlače iz ruševina Turčin nije ispustio cigaretu koje je, zahvaljujući duvanu i spravici za motanje, uspevao da zamotava sve vreme dok je čekao spasioce.

Nakon što je izvučen ispod ruševina uspešno se oporavio.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()