Šta kaže Kremlj o povlačenju Bajdena: Ne interesuje nas, naš prioritet je ostvarivanje ciljeva u Ukrajini

Peskov ističe da Kremlj ne razmišlja o rezultatima američkih izbora

21.07.2024. 21:39
  • Podeli:
Dmitrij Peskov_SPUTNJIK_REUTERS-1667146484099.webp Foto: Sputnjik / Reuters

Ostvarenje ciljeva u ratu u Ukrajini, a ne rezultati izbora u SAD su prioriteti Ruske Federacije, saopšteno je danas iz Kremlja nakon informacije da se aktuelni američki predsednik DŽozef Bajden povlači iz izborne trke za drugi mandat.

 „Naš prioritet je postizanje ciljeva specijalne vojne operacije, a ne rezultata američkih izbora“, rekao je pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov, prenosi RIA Novosti

Američki predsednik Džozef Bajden najavio je danas povlačenje iz izborne trke i podržao potpredsednicu SAD Kamalu Haris za kandidata demokrata na predsedničkim izborima u novembru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()