Strava u Jordanu: Ranjen Srbin, radnik upao u fabriku sa kalašnjikovim i ubio direktora

Otpušteni radnik ubio je direktora Britanca

02.10.2024. 21:00 - 21:00
  • Podeli:
karači, pakistan, pakistanska policija - 30 jul 2023 - shutterstock-6656ce7d9fe97.webp Foto: Shutterstock

U pucnjavi u jordanskom gradu Akaba ubijen jedan Britanac, a ranjeni srpski državljanin i jedan Jordanac.

Kako je saopštoila policija maskirani muškarac upao je u ponedeljak u jednu fabriku i zapucao iz kalašnjikova. Tom prilikom upucao je direktora fabrike, koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Srbin i Jordanac, koji su povređeni u napadu prebačeni su u bolnicu, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni ubica je uhapšen u utorak posle potrage koja je trajala 24 sata. Motiv ovog stravičnog zločina je osveta zbog otkaza koji je nedavno dobio.

Snimak koji se pojavio na internetu prikazuje maskiranog muškarca kako upada u fabriku i puca u troje ljudi iz jurišne puške.

Policija je saopštila da je osumnjičeni, poreklom iz Karak u južnom Jordanu, navodno izveo napad nakon što je otpušten s posla pre nekoliko nedelja. Nju Arab je kako bi potvrdio ove tvrdnje kontaktirao je britansku ambasadu u Ammanu za komentar.

Zločin se dogodio u posebnoj ekonomskoj zoni Akaba u Jordanu, koja je centar slobodne zone za razne industrije, uključujući hemijsku i logističku, i gde se neki radnici navodno suočavaju s teškim uslovima rada. Prema izveštajima u prvom polugodištu ove godine podignuto je 173 radne tužbe.

Uznemirijući video ovog stravičnog događaja objavljen je i na društvenoj mreži X.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()