Talačka kriza i dalje traje: UNA saznaje - avion iz Beograda poleteo za Hamburg

Putnica otkrila detalje leta

05.11.2023. 14:15
  • Podeli:
Wizz Air_Viz er_avion_poletanje_Foto Pixabay-63a475a177215.webp Foto: Pixabay

Talačka kriza na aerodrom u Hamburgu traje više od 16 sati, a policija se poslednji put oglasila u 11 sati i saopštila da je situacija nepromenjena i da pregovori i dalje traju, ali i da je dete dobro.

Aerodrom je potpuno evakuisan, a letovi su otkazani.

Ipak, kako UNA saznaje, avion Wizz Air-a, poleteo je oko 14.10 sa aerodroma Nikola Tesla. Kako nam jedna od putnica javlja, destinacija tog leta biće na aerodromu u Libeku, udaljenom 70 kilometara od Hamburga. Putnici će imati organizovan prevoz do Hamburga. 

Podsetimo, muškarac je "audijem" bez registarskih tablica uleteo na pistu aerodroma i parkirao se kod aviona. U jednom momentu čuli su se i pucnji.

Portparol policije Sandra Levgrun rekla je za Bild da je policija sa muškarcem pregovarala celu noć na turskom, da se pregovori nastavljaju i da je pozadina incidenta očigledan spor u vezi sa starateljstvom nad detetom.

Neposredno pre nego što su naoružanog muškarca primetile snage bezbednosti na aerodromu, supruga je alarmirala policiju.

Ona je upozorila službenike da njen muž juri na aerodrom sa detetom.

Navodi se da je otac, Turčin (35) iz Donje Saksonije, u subotu uveče ukrao dete od majke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()