Teroristički napad u Izraelu: Automobilom uleteo u autobusku stanicu i gazio ljude

Policija je saopštila da pretresa područje u blizini grada Ramla u potrazi za mogućim saučesnicima

14.07.2024. 15:26
  • Podeli:
teroristički napad u izraelu, grad nir cvi, automobil uleteo u autobusku stanicu, izrael - 14 jul 2024 - foto Reuters-6693d1a892e3d.webp Foto: Reuters

Četiri osobe povređene su danas, od kojih jedna teško, kada se osumnjičeni napadač vozilom zakucao u autobusku stanicu u centralnom Izraelu, saopštile su izraelske vlasti.

Komandir loklane policije Avi Biton, rekao je da su snage bezbednosti "neutralisale" osumnjičenog, za koga se veruje da je stanovnik istočnog Jerusalima, prenosi Rojters.

"Terorista je, vozeći od istoka ka zapadu, pregazio više Izraelci na autobuskoj stanici, a zatim nastavio nekoliko stotina metara, izveo polukružno skretanje i ponovo izveo napad na autobusku stanicu“, objasnio je Biton. 

Policija je saopštila da pretresa područje u blizini grada Ramla u potrazi za mogućim saučesnicima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()