Teška nesreća u Kaliforniji: Vatrogasno vozilo sletelo sa puta, povređeno osam vatrogasaca

Udes se dogodio na državnom putu 241 u Kaliforniji, severno od Portola Hilsa

20.09.2024. 10:33
  • Podeli:
požar požari u kaliforniji, kalifornija - profimedia-0906635316-66ed3040cb079.webp Foto: Profimedia

Osam vatrogasaca je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u južnoj Kaliforniji u kojoj je učestvovalo vatrogasno vozilo, saopštile su danas vlasti.

Načelnik vatrogasne uprave okruga Orindž Brajan Fenesi izjavio je da se vatrogasno vozilo prevrnulo na državnom putu 241 u Kaliforniji, severno od Portola Hilsa, prenosi AP.

U vozilu je bio tim koji se vraćao u stanicu nakon 12-časovne borbe sa požarom u okrugu Orindž.

Fenesi je rekao da su nesreću prouzrokovale merdevine koje su se našle na putu i da je vozilo skrenulo kako bi zaobišlo merdevine, a zatim udarilo u zaštitnu ogradu i prevrnulo se.

Najmanje jedan vatrogasac je prebačen helikopterom u bolnicu, dok su ostali prevezeni kolima hitne pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()