U izraelskom napadu ubijen komandant Hezbolaha u Libanu

On je bio na funkciji zamenika komandanta raketne jedinice Hezbolaha

29.03.2024. 12:53
  • Podeli:
južni liban, napad hezbolaha na izrael, hezbolah - 26 feb 2024 - profimedia-65f0113f43d83.webp Foto: Profimedia

 U raketnom napadu izraelske vojske na jugu Libana ubijen je visoki vojni zvaničnik Hezbolaha Ali Abed Akhsan Naim.

On je bio na funkciji zamenika komandanta raketne jedinice Hezbolaha, prenosi Rojters.

U saopštenju izraelske vojske navodi se da je on jedan od lider Hezbolaha koji je bio zadužen za sprovođenje i planiranje napada na izraelske civile.

Sukobi Izraela i Hezbolaha pojačali su se od kada je 7. oktobra prošle godine počeo rat Izraela i palestinske militantne grupe Hamas napadom Hamasa na jug Izreala. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()