U Južnoj Africi uhapšena žena sa 68 kapsula kokaina u stomaku ukupne težine 850 grama

Žena je pokušala da prokijumčari drogu na letu iz Sao Paola

24.09.2024. 23:45
  • Podeli:
južnoafrička policija shutterstock-66f27cd2d9d4d.webp Foto: Shutterstock

Bezbednosne službe na aerodromu u Johanesburgu, jednom od najprometnijih u Južnoj Africi, uhapsile su ženu koja je optužena da je u stomaku krijumčarila 68 kapsula koakina ukupne težine oko 850 grama.

Žena je optužena za šverc narkotika nakon što su rendgenski snimci otkrili u njenom stomaku više desetina kapsula za koje policija veruje da su napunjene kokainom, prenosi Skaj Njuz.

Nakon što je policija primila dojavu da jedna žena pokušava da prokrijumčari drogu na letu iz Sao Paola, 30-godišnja putnica iz Namibije zaustavljena je i uhapšena na međunarodnom aerodromu  u Johanesburgu.

Ona je deseta osoba uhapšena na tom aerodromu u poslednja dva meseca pod sumnjom da krijumčari drogu, rekli su policijski službenici, dodajući da je prošle nedelje uhapšen jedan Nigerijac koji se suočava sa sličnim optužbama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()