Ubio suprugu jer je htela da se razvede, pa se obesio u štali: Dvoje male dece ostalo bez roditelja

Kako se pretpostavlja, muškarac ju je prvi put ubo u leđa, a zatim i sa prednje strane tela

12.01.2024. 16:02
  • Podeli:
Mateo Mesina Denaro_Matteo Messina Denaro_skrovište_karabinjeri_Foto Reuters-63c908156a811.webp Foto: Reuters

Majku dvoje male dece Ester Palmieri (37), izbo je nasmrt suprug Igor Moser (45), posle čega je izvršio samoubistvo.

Tragično nastradala žena ubijena je u svojoj kući u Trentinu u Italiji, a policija ju je pronašla sa nekoliko ubodnih rana na telu. Kako se pretpostavlja, muškarac ju je prvi put ubo u leđa, a zatim i sa prednje strane tela.

Pošto je počinio zločin, oko 11 časova ujutru 11. januara, otišao je do štale i oduzeo sebi život kada se obesio o gredu.

Žrtva je bila majka dvoje dece uzrasta između 5 i 9 godina, a meštani su je veoma dobro poznavali s obzirom na to da je vodila holistički velnes centar.

Pretpostavlja se da je ovakva Igorova reakcija nastala pošto mu je Ester saopštila da želi razvod, što Moser nikada nije prihvatio.

Ovaj 45-godišnji muškarac, inače drvoseča po zanimanju, je pre nekoliko nedelja čuo za odluku svoje žene da želi da se rastane od njega, ali je to jako loše podneo i odnosi između njih su bili napeti.

Napad se dogodio u vreme kada su njihova deca bila u školi.

Slučaj su policiji prijavili rođaci koji su očekivali 45-godišnjeg Igora na ručku, ali kako se nije pojavio, oni su se uplašili. Rođaci su se odmah uputili u njihovu porodičnu kuću gde su pronašli beživotno telo žene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()