Vožnja iz pakla u Viskonsinu: Putnici na rolerkosteru visili tri sata naglavačke

Usled mehaničkog kvara osam putnika ostalo je zaglavljeno na rolekosteru

05.07.2023. 09:04
  • Podeli:
Rolerkoster yt today-64a515fe7683b.webp Foto: Youtube/Printscreen/@TODAY

Rolerkoster vožnja na vašaru u Viskonsinu otišla je u sasvim drugom pravcu, kada su građani ostali zaglavljeni gotovo tri sata viseći naglavačke!

Kako je objavio CNN, usled mehaničkog kvara osam putnika ostalo je zaglavljeno na rolekosteru.

"Došlo je do mehaničkog kvara na rolekosteru, te su se ljudi zaglavili u uspravnom položaju. Vožnju je nedavno pregledala država Viskonsin, ovde na licu mesta", rekao je kapetan vatrogasne služba Brenan Kuk za CNN.

Kako se vidi na video-snimku, objavljenom na društvenim mrežama, spasilac je morao da se popne na rolerkoster kako bi spasio zaglavljene putnike.

"Nikada se nismo susreli sa ovakvom situacijom", rekli su iz vatrogasne službe.

Prvi putnik sišao je sa rolekostera dva sata nakon što se mehanički kvar dogodio, dok je poslednji putnik spasen nakon više od tri sata zastoja u vožnji.

Građani su čekali 45 minuta ne bi li velike merdevine stigle, a uz pomoć kojih su ih vatrogasci spasili sa rolerkostera.

U ovoj akciji spasavanja učestvovali su vatrogasci iz tri grada.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()