Nevreme prešlo preko Srbije: Jak vetar rušio stabla i krovove u Beogradu

U popodnevnim časovima nevreme je zahvatilo glavni grad i njegovo šire područje nanoseći materijalnu štetu

27.09.2022. 18:25
  • Podeli:
nevreme pixabay-1664295874798.webp Foto: Pixabay

Praćeno jakim vetrom nevreme je danas zahvatilo šire područje Beograda u kom su stradali krovovi i fasade zgrada, na na Vračaru je oborilo i stablo.

Nije bilo povređenih ni u odlamanju krova u Zahumskoj ulici, ali su ulice u beogradskom predgrađu Altina bile poplavljene od velike količine padavina.

Ni u Grockoj nije bilo ništa bolje, a poplavljen je bio i prilaz Aerodromu Nikola Tesla na kom su nakratko bili zaustavljeni letovi zbog udara groma koji je oštetio pistu. Brzom intervencijom šteta je sanirana, a letovi nastavljeni.

I u Obrenovcu je takođe bilo nevreme, a kiša je padala u celom gradu gde se temperatura naglo spustila. Nakon nevremena, na opšte iznenađenje Beograđana, ponovo je zasjalo sunce.

Ovo je već drugi dan kako nevreme tutnji Srbijom, a pre podne je zahvatilo jednako i Vojvodinu kao i Zaječar, Ćupriju, Sečanj i druge gradove.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()