Ovome se nisu nadali: Njujork prekriven snegom - palo i više od 20 centimetara

Meteorolozi su prognozirali da će pasti svega centimetar do dva snega.

18.02.2024. 08:47
  • Podeli:
Tan2024-02-1521581431_0 sneg u njujorku AP PhotoHans Pennink-65d1b5ce7a387.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Hans Pennink

Usled snežne oluje koja je pogodila severoistok Sjedinjenih Američkih Država, u delovima Njujorka palo je i više od 20 centimetara snega, javljaju lokalni mediji.

Oko 22 centimentra snega zabeležena su na Koni Ajlendu, dok je kod aerodroma La Gvardija palo nešto manje od sedam centimetara snega, prenosi Njujork post.

"To je znatno iznad onoga što je prognozirano" rekao je meteorolog Kodi Braud, dodavši da su snežne padavine "intenzivne" i da ih je teško predvideti.

U njujorškom Central parku palo je oko pet centimetara snega, dok je 15-ak centimetara snega zabeleženo u blizini aerodroma Džon F. Kenedi.

Meteorolozi su prognozirali da će pasti svega centimetar do dva snega.

Više od desetak upozorenja o snežnim olujama izdato je za delove Njujorka, Pensilvanije i Masačusetsa, a sneg je pao u još najmanje 10 saveznih država - od Ohaja do Konektikata, navodi američki list.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()