Zabelela se Srbija: U jednom delu zemlje +18, u drugima već počeo sneg

Dok je u Vranju 18 stepeni, na Zlatiboru pada sneg

24.03.2024. 15:59
  • Podeli:
Zlatibor 2432024 screenshot live kamera zlatibor rs-66003fa91655a.webp Foto: Screenshot Live kamera/zlatibor.rs

Sneg je danas iznenadio veći deo regiona, a od jutros pada u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH, pa su se tako zabelili i Zagreb i Banjaluka. 

Sneg je u međuvremenu stigao i do Srbije, a naglo zahlađenje zahvatilo je severne i zapadne delove zemlje i donelo kišu.

Zlatibor se uz nagli pad temperature zabeleo, a sneg pada i na Tari kao i u Užicu.

U Leskovcu, Vranju i Dimitrovgradu pravo je proleće, sa temperaturama iznad 16 stepeni, ali se očekuje da će u narednim satima i tamo stići zahlašenje.

Screenshot RHMZ

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()