Pucka pod zubima
Foto: Bakina kuhinjaBakina kuhinja za sve svoje pratioce je još jednom pripremila recept koji će oduševiti i najveće gurmane.
Kako baka Jela kaže, ovo nije običan, dosadan krompir iz rerne, već najhrskaviji krompir koji ste ikada probali.
Uz tajnu mešavinu kukuruznog brašna, griza i prezli, kao i dodatak soja sosa, postiže se savršena hrskava korica koja bukvalno pucka pod zubima.
Ovaj krompir je idealan kao prilog uz meso, ribu, ali i kao neodoljiva samostalna grickalica. Brzo, jednostavno i apsolutno fantastično.

Krompir iseći na krupnije komade pa staviti kašiku soja sosa, malo ulja i izmešati.
U kesu od zamrzivača stavite sve začine sa brašnom pa ubaciti krompir i dobro istresti. Pleh obložite kek papirom i premažite uljem.
Poređati krompir i peći na 230 stepeni 30 minuta pa okrenuti krompir špatulom da se peče još malo, kako bi dobio lepu, rumenu boju.
Služiti vruć kao dodatak jelu ili kao grickalicu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







