Od njih polazi voda na usta
Nekada su domaćice stalno pravile ove uštipke a sada ih se niko ne seti.
Izgnječite sir pa dodajte jaje i sjedinite. Dodajte jogurt, sodu bikarbonu, šećer, so pa sjedinite smesu. Postepeno dodajte brašno i zamesite glatko testo koje se neće lepiti za ruke. Prekrijte folijom i stavite u frižider na pola sata.
Zatim premesite testo pa ga razvucite i secite pravougaonike. Pokrijte krpom. Malo razvucite uštpke rukama pa ih spuštajte u zagrejano ulje u tiganju na najjačoj temperaturi, dok ne dobiju zlatnu boju sa obe strane. Vadite ih na ubrus da se ocede od viška masnoće.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.