Mekan i kremast
Kada vam se jedu slatkiši, a kao za inat nemate ništa u kući, poslastice koje se ne peku su odlično rešenje.
Većina njih je brza, a to je prilično važno, pogotovo kada žudite za nečim slatkim.
Ovoga puta imamo jednu kremastu poslasticu, za koju vam je, sveukupno, potrebno manje od sat vremena.
Nije ni najmanje komplikovana za spremanje, a ukus je fantastičan.
I što je najbolje, potrebno vam je svega šest sastojaka.
Puding i šećer dodajte u mleko i sve zajedno kuvajte dok se ne zgusne, a smesu zatim podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte čokoladu i mešajte dok se sve lepo ne sjedini. Poređajte keks u kalup i preko njega sipajte fil sa čokoladom i poravnajte ga. Zatim poređajte keks i sipajte beli fil i poravnajte. Ostavite u frižideru nekih 20-ak minuta, a zatim istopite čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte preko kolača.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.