Ovaj sendvič se jede hladan, nemojte ga stavljati u toster
Ovog jutra za doručak možete spremiti tradicionalni britanski sendvič. Oni ga jedu uz čaj, a mi kako smo navikli - uz jogurt.
Recept je za jednu osobu.
Tost hlebu odstraniti korice, a krastavac iseći na kolutove jako tanko. Ređati ovim redom: hleb + maslac + ćureći file + kačkavalj + sveža mirođija + krastavac + hleb, pa ponoviti ako hoćete četvorostruki sendvič.
Naravno, ne treba da se štedi na maslacu, već ide deblji sloj. Kada napravite sendvič, uvijte ga u providnu foliju i stavite na sat vremena u frižider, malo ga pritisnite nečim da svi slojevi lepo legnu jedan na drugi i razmene ukuse i sokove.
Ovaj sendvič se jede odmah iz frižidera, hladan.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.