Ovaj način će vas sigurno zaintrigirati da od sada brokoli jedete češće
Zbog ovog trika ćete možda brokoli jesti češće, pa saznajte provereno dobar recept za jednostavan ručak.
Neki izbegavaju da pripremaju i jedu brokoli zbog ukusa i teksture, a drugima se sve to možda čak i sviđa, ali im se ne sviđa nered koji ostaje nakon čišćenja i usitnjavanja. Onima prvima teško da će nešto pomoći, osim savet da ga isprobaju u nekoliko recepata, na primer s piletinom i sa testeninom, ali za one druge, koji muku muče s čišćenjem, tu je odlično rešenje.
Ovaj način će vas sigurno zaintrigirati da od sada brokoli jedete češće.
Umesto da cvetove brokolija sečemo kako nam u tom trenutku padne na pamet, a zatim pola sata kasnije s daske za sečenje skupljamo mrvice, postoji puno bolji, pametniji i uredniji način usitnjavanja, onaj nakon kojeg čišćenje ne predstavlja baš nikakav problem.
Trik je u tome da, kada čistite brokoli, nožem zasečete samo stabljiku koja cvetove ploda drži na mestu, a zatim jednostavnim pokretom odvojite i deo gde se cvetovi drže zajedno. Ako želite još manje cvetova, postupak ponavljajte dok ne dobijete željeni rezultat.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.