Sprema se bez kvasca
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo recept za brzu pogaču, bez kvasca i mešnje.
U vangliu sipati brašno i prašak za pecivo, vodu, ulje, jogurt, so i zamesiti malo varjačom testo. Istresti na sto i razviti oklagijom debljine prsta pogaču i malo probosti viljuškom na par mesta.
Odmah staviti u vruću rernu na 220 stpeni C i peći oko 35 minuta da porumeni.
U videu u nastavku detaljnije možete pogledati način pripreme.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.