Možete ih spremati i za večeru, nema greške...
Foto: Bakina kuhinjaDonosimo vam sjajnu ideju za doručak, po receptu baka Jelene Petrović. Reč je o obroku iz tiganja, koji će vas svojim ukusom vratiti u detinjstvo i u sećanje na trpezu kod bake.
Reč je o lepinjicama iz tiganja, koje su premekane i sočne. Možete ih spremati i za večeru, nema greške. Vrlo malo vremena ćete provesti u kuhinji, tako da ne brinite.
Umutiti jaja, dodati pavlaku, sir, jogurt, ulje, brašno sa praškom za pecivo, so i sve izjednačiti. Tiganj malo podmazati uljem i sipati tri kutlače u zavosnosti od veličine tiganja. Rasporediti smesu, kao za deblju palačinku, pa poklopiti.
Peći 3-4 minuta sa jedne strane, pa okrenuti i peći i sa druge strane. Tako su dobre i mekane lepinjice, fantastične za doručak.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







