Brzo, pikantno i ukusno: Ljutenica iz bakine kuhinje

Obrisaćete tiganj koliko je dobra

21.04.2024. 11:15
  • Podeli:
ljutenica, bakina kuhinja 21-6624d8a224f30.webp Foto: Bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje vam donosimo pikantnu i ukusnu ljutenicu, koju ćete obožavati. Sprema se lako i jednostavno.

Potrebno je:

  • 5 ljutih papričica
  • 1 veći paradajz
  • 50 gr sira
  • 3 jaja
  • malo kačkavalja
  • ulje
Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Oprati sveže zelene papričice, nisu jako ljute, staviti u tiganj i dodati malo ulja. Malo dodati soli ili suvog začina. Kad porumene sa obe strane dodati oljušten paradajz na kocke.

Posle 5-6 minuta dodati umućena jaja i na kraju rendan kačkavalj.

Foto: Bakina kuhinja

Poklopiti da se kačkavalj istopi.

Posuti peršunovim listom. Koliko je ovo slasno, obrisaćete tiganj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()