Obrisaćete tiganj koliko je dobra
Iz bakine kuhinje vam donosimo pikantnu i ukusnu ljutenicu, koju ćete obožavati. Sprema se lako i jednostavno.
Oprati sveže zelene papričice, nisu jako ljute, staviti u tiganj i dodati malo ulja. Malo dodati soli ili suvog začina. Kad porumene sa obe strane dodati oljušten paradajz na kocke.
Posle 5-6 minuta dodati umućena jaja i na kraju rendan kačkavalj.
Poklopiti da se kačkavalj istopi.
Posuti peršunovim listom. Koliko je ovo slasno, obrisaćete tiganj.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.