Lagani letnji ručak
Foto: Bakina kuhinjaPileću džigericu mnogi izbegavaju da spremaju ako imaju visok holesterol, ali ako je budete pravili sa povrćem makar ćete napraviti neki balans. Pileća džigerica važi za veoma ukusnu namirnicu, a i prilično jeftinu. Brzo se priprema i veoma je ukusno jelo.
Danas vam donosimo recept baka Jelene Petrović, pratite bakine upute i nema šanse da vam ne uspe.
U tiganj sipajte ulje, pa kad se ugreje sipajte džigaricu i pržite 10 minuta. Povadite na tanjir i tu dodajte sečeni luk na krugove i papriku sečenu.
Kad omekani dodajte na kockice paradajz. Posle pet minuta vratite džigericu i pržite još malo.
Posolite po želji. Servirajte uz rižoto ili krompir pire.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







