Gosti su bili oduševljeni jelima u novom "Muštuluku"
Gosti Harisa Džinovića u emisiji "Muštuluk" na UNA TV bili su Ivana Selakov, Saša Kovačević i Dragan Brajović Braja, koji su osim u pesmi i razgovoru, uživali i u specijalitetima koje je domaćim ovom prilikom spremio za njih.
Način pripreme:
Na odgovarajući tanjir poslužiti isečen mladi sir, kajmak i tanko sečen biftek i ukrasiti sa čeri paradajzom.
Potrebne namirnice za 4 osobe:
Za preliv:
Način pripreme:
U odgovarajuću posudu staviti meso sa dodatkom masnoće, crni luk iseći sitno, a krompir na kockice i dodati sve u posudu sa mesom. Dodati biber, so i malo vode, da se masa ne bi skupila.
Uljem podmazati pleh i ređati masu na početak svake kore, urolati je i tako ponoviti više puta, dok se ne potroši sva smesa. Poređane kore premazati uljem i peći na 220 stepeni 20-25minuta.
Preliv:
Beli luk sitno iseckati ili izgnječiti i dodati u posudu sa pomešanim grčkim jogurtom i mileramom. Sve dobro sjediniti i servirati pored bureka.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.