Peku se po samo nekoliko sekundi sa obe strane
Iz bakine kuhinje vam donosimo još jedan recept. Uštipci koji toliko rastu da iskaču iz tiganja. Peku se samo par sekundi.
U činiju sipati brašno, dodati so i mleko, pa zamesiti glatko testo. Ostaviti u kesu, pa u frižider da stoji bar pola sata - najbolje sat vremena.
Razviti, iseći trake i oklagijom razviti što tanje.
Pržite ih u dobro zagrejanom ulju i uživajte kako rastu. Peku se po nekoliko sekundi sa jedne i druge strane.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.