Doručak jeftin i lagan: Spremite omlet sa tunjevinom

Ovo jelo će vam dati dovoljno energije da pregurate dan

26.01.2024. 07:30
  • Podeli:
omlet, jaja, doručak, prženje pixabay-65b2690b16dcf.webp Foto: Pixabay

Za doručak obično biramo jaja kada želimo da duže ostanemo siti. Bilo da jedemo kuvana, pržena, omlet.. znaju da dosade ako ih jedemo svakodnevno. Zato se moramo truditi da ih na različite načine dopunimo drugim namrnicama i da tako napravimo raznovrstan jelovnik. 

U nastavku pročitajte kako da napravite omlet sa tunjevinom koji će vam obezbediti dovoljno energije za početak dana.

Sastojci:

  • 3 jajeta
    1 tunjevina
    malo praziluka
    maslinovo ulje
    začini po ukusu

 

Priprema:

Tunjevinu ocedite i izgnječite malo viljuškom. Jaja umutite u posebnoj činiji. Dodajte tunjevinu, seckan praziluk i začine po želji. 

Zagrejte ulje na tiganju, pa izlijte smesu. Pržite par minuta i servirajte.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()