Pita na čiji ukus niko ne ostaje ravnodušan
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za uvijaču sa sirom. Uspeće i onima koji je nikad nisu spremali.
U činiju izdrobiti sir, dodati jaja, mleko, ulje, prašak za pecivo. Potom dodati mleko i sve izjednačiti. Koru raširiti pa je pouljiti.
Drugu koru zgužvati pa je umočiti u fil i staviti na dno do pola. Dodati takvu još jednu i uviti u rolnicu. Saviti u krug i staviti na sredinu pleha obloženog pek papirom i premazanog uljem.
Tako do kraja sve u krug. Ostatkom fila preliti pitu i još malo preliti uljem.
Peći na 200 stepeni C 40 minuta. Fina, hrskava, topi se...
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.