Brzo i jednostavno
Ako ste smislili kasnu večeru za danas, donosimo vam recept koji možete iskoristi već sutra uveče.
Pravi letnji užitak, a tako se brzo i jednostavno sprema.
Patlidžan isecite na kolutove debljine oko jedan centimetar. Svaki kolut blago zasecite. Stavljajte ih u podmazanu vatrostalnu posudu tako da se dopola preklapaju prethodni i naredni kolut. Patlidžan pospite maslinovim uljem, posolite, pobiberite i pospite sušenim bosiljkom. Paradajz ogulite i isecite na kockice. Rasporedite ga po začinjenom patlidžanu, još malo posolite i stavite u rernu da se peče oko 35 do 40 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kada je patlidžan pečen, izvadite ga iz rerne, pospite parmezanom, pa vratite u toplu isključenu rernu na još par minuta da se sir otopi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.