Baka ove subote za vas ima keca u rukavu
Kivi (koji je tehnički bobica) je izuzetno nutritivno voće. Osim što je ukusan sam po sebi, možete ga koristiti kako bi napravili smuti, salatu pa i jedan ovakav kolač s kivijem.
Mi vam naravno donosimo najbolji recept - onaj iz bakine kuhinje.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati ulje, koricu limuna, brašno sa praškom za pecivo, jogurt i sve izjednačiti, Pleh obložiti pek papirom i rasporediti tri kašike šećera.
Kivi oguliti, iseći na krugove i poređati po šećeru. Izravnati i peći na 200 stepeni 40 minuta.
Izvrnuti na pleh da kivi dođe odozgo. Kad se prohladi može ići šlag čokolada ili šta god - po vašem izboru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.