Ukoliko volite sardine i kuvana jaja, ovo je idealan namaz za vas.
Ako vodite računa o kalorijama i izgledu, onda je ovo recept koji bi trebalo sačuvati.
Sardinu ocedite, ali ostavite malo ulja, a zatim je izgnječite viljuškom i prelijte sokom od limuna.
Dodajte izgnječena kuvana jaja, senf, majonez i sitno seckan luk i peršun.
Sve sjedinite, pa pobiberite i posolite po ukusu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.