Ova kombinacija bržog ručka je fantastična- kobasice sa restovanim krompirom
Foto: Bakina kuhinjaOvo jelo uvek tako lepo zamiriše, kao da se u kuhinji sprema najfiniji specijalitet. Zato je moćno u svojoj jednostavnosti, a baka Jela podseća sve na ovaj, malo je reći, savršen ručak.

Krompir iseći na kocke i skuvati. Kobasice i papriku ispržiti pa u toj masnoći ispržiti sino seckan crni luk. Kada se luk isprži, ubaciti paradajz na kockice i beli luk na kockice. Dodati suvi začina i biber. Kuvan krompir na kraju ubaciti u tu masnoću sa lukom i sve izjednačiti.
Servirari krompir sa kobasicama i paprikom uz neku salatu i supicu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







