Kolač je tako kremast i fin
Donosimo vam recept za kolač za hitne i brze namene, preliven i čokoladan, tako sočan i bez jaja. Verujemo i da je za spremanje ovaj recept jedan od najbržih i najjeftinijih na svetu.
Kolač je tako kremast i fin, kao da jedete vrhunsku tortu u nekoj poslastičarnici.
Pomešati suve sastojke, pa dodati u jogurt. Zatim dodati ulje, suvo grožđe i sve izmešati. Sipati u pleh obložen pek papirom.
Peći na 200 stepeni oko 45 minuta. Vruć kolač premazati džemom i preliti čokoladom.
Ostaviti da se prohladi i sladiti se.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.