Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za kolač sa jabukama.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati mleko, ulje, brašno, griz, prašak za pecivo. Sve izjednačiti podeliti na pola.
Pleh obložiti pek papirom, sipati pola, pa peći na 200 stepeni C 15 minuta. Za to vreme izrendati jabuke, dodati cimet, dve kašike ulja i šećer po želji.
Kad se prvi biskvit ispeče rasporediti jabuke preko njega pa sipati drugi deo testa. Peći na 200 stepeni još 15 minuta. Ohlađen posuti prah šečerom i seći.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.