Popraviće vam dan na prvi zalogaj
Mrvičasti, sočni desert raspametiće i one koji ne vole jabuke.
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U šerpi zakuvajte jabuke, vodu i cimet, oko 7 minuta, na srednjoj vatri. U jednoj posudi pomešajte brašno, puter i šećer pa mešajte sve dok ne dobijete strukturu peska. Prebacite skuvane jabuke sa malo tečnosti u vatrostalnu posudu pa pospite mešavinom brašna, putera i šećera (kramblom). Pecite desert oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, prenosi Alo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.