Uz video recept nema bojazni da ćete pogrešiti pri kuvanju
Kuvana jela važan su deo svakodnevne ishrane, a najbolja su ona domaća, po bakinom receptu. Takav je i ovaj današnji recept koji vam donosimo kao preporuku za ručak.
Baka Jelena Petrović spremala je kuvanu boraniju i sa nama podelila svoj video recept, da vam bude lakše da spremite ovo preukusno, a veoma zdravo i jeftino jelo.
Iseckati i propržiti luk i papriku na ulju. Dodati šargarepu i celer isečene na kocke. Ubaciti mleveno meso da se izdinsta.
Na kraju ubaciti boraniju, pa mlevenu papriku i naliti vodu. Kad se skuva, dodati suvi začin i brašno izmućeno sa malo vode.
Dodati sitno seckan beli luk. Neka vri još malo, pa dodati seckan peršun.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.