Ne morate čak ni da upalite šporet, ova krempita se topi u ustima i ukusna je kao prava
Lažna krempita jednako je ukusna kao prava, a priprema se više nego jednostavno.
Šporet uopšte ne morate uključivati, jer se ovaj fil ne kuva, već se samo muti, a umesto kore poslužiće vam i omiljeni keks.
Ovo je odličan izbor kada želite da se zasladite i obradujete ukućane, a ne želite da utrošite mnogo vremena za pravljenje ukusnog deserta.
Brzo, lako, kremasto, a tako ukusno.
Umutite mleko, šećer i šlag.
U posebnoj posudi umutite slatku pavlaku, a smesu od vanile dodajte pola količine umućene slatke pavlake. Sjedinite.
U kalup ređajte prvo keks koji ste umočili u mleko, pa sipajte krem od vanile.
Preko sipajte preostalu slatku pavlaku. Fino poravnajte i naređajte još jedan red keksa.
Stavite u frižider na dva sata da se ohladi, a onda pospite šećerom u prahu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.