Kroasane sa sirom i belim lukom možete da pravite za doručak ili večeru
Kroasan je francusko pecivo koje se pravi od lisnatog testa, a možete da ga punite slanim ili slatkim namazima, ali isto tako možete da ga jedete i praznog.
Mi vam donosimo savršen recept za kroasan punjen mocarela sirom, a onda i preliven belim lukom i puterom.
Sir možete da zamenite i jeftinijim, a isto tako kod kuće možete da napravite mocarelu.
Lisnato testo odmrznite, pa razvucite oklagijom. Isecite trouglove, pa u svaki stavite parče sira, pa urolajte.
Istopite puter, pa u njega dodajte mleveni beli luk i promešajte. Ako želite možete da dodate i seckani peršun. Premažite preko kroasana.
Poređajte kroasane na pleh obložen pek papirom, pa pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 10-12 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.