Kada je jednom napravite, često ćete to raditi
Foto: Bakina kuhinjaPripremite se za kulinarsko otkriće koje će vas oduševiti – projara koja je toliko brza i jednostavna da ćete je zauvek čuvati u svojoj svesci s receptima. Zaboravite na komplikovane pripreme, jer ova projara spaja savršen ukus domaće kuhinje sa neverovatnom lakoćom. Idealna za doručak, brzu večeru ili kao savršen prilog, ova projara će vas osvojiti na prvi zalogaj. Sprema se za tren oka, a peče do zlatne savršenosti. Niste ništa lepše jeli, garantujemo. Otkrijte tajnu najprostije, a najukusnije projare.

Umututu jaja mikserom, pa dodati hlebno brašno sa praškom za pecivo prosejano. Dodati kukuruzno brašno, ulje, jogurt i izmrvljen sir. Sve lagano izmešati.
Podmazati pleh i posuti brašnom. Sipati i izravnati.
Po želji posuti susamom, i još po površini sitnog sira.
Peći na 210 stepeni C, 45 minuta, da lepo porumeni.
Seći prohlađen, služiti je samostalno ili kao prilog uz jelo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







