Ukus možemo uporediti sa najfinijim kremastim desertom
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za najkremastiji sutlijaš kakav do sada niste probali.
Pirinač dobro oprati u nekoliko voda pa sipati 400 ml vode i staviti na tihu vatru da kuva i tečnost ispari. Sipati zatim 400 ml mleka pa dodati jedan vanilin šećer i nastaviti sa tihim kuvanjem.
Ostatak mleka sipati u manju šerpu pa dodati lomljenu čokoladu da provri i čokolada se istopi,
Zakuvati puding i dodati maslac. Po želji zasladiti sutlijaš, sipati u činiju pa preko nje sipati kremu od čokolade i pudinga. Izmešati. Uživajte u bozanstvenom ukusu!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.