Ovaj doručak još niste probali: Pohovano jaje na oko

Deluje komplikovano ali je veoma, veoma prosto

15.05.2024. 07:00
  • Podeli:
jaje na oko, jaja, doručak, hrana, jedenje, tiganj - profimedia-655b68506c708.webp Foto: Profimedia

Kad se pomene doručak, šta vam prvo padne na pamet?

Najvažniji obrok u toku dana jeste doručak, a najvoljeniji doručak na ovim prostorima jesu jaja - jaja u svim oblicima: kajgana, omlet, jaja na oko - omiljena su u svakom obliku.

Pohovana jaja verovatno niste jeli do sad i vreme je da ih napokon probate.

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 100 g prezli
  • ulje
  • so
  • biber

Priprema:

U tanjir sipajte prezle i preko njih razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve belanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje.

Pržite po par minuta sa obe strane. Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()