Idealan prilog mnogim jelima
Jednostavni recept za brzinski kiseli crveni luk će da vam osveži i začini svako jelo, od takosa, preko salata do hamburgera.
Kako biste napravili zimnicu od crvenog luka prvo oljuštite, a zatim tanko isecite luk. Ubacite kriške luka u teglu. Sipajte sirće, vodu, šećer i so u malu šerpu. Pusitite da proključa i mešajte dok smesa ne postane glatka. Ostavite da se ohladi nekoliko minuta.
Pažljivo sipajte mešavinu sirćeta u teglu. Promešajte. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim stavite poklopac i stavite u frižider. Biće spremno za jelo nakon što se ohladi. Možete da držite u frižideru nekoliko nedelja.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.