Poslužite uz hleb i salatu, ili uz prethodno skuvanu testeninu po želji
Foto: PixabayUkoliko ste ljubitelj gulaša, spremanje istog na ovakav način, nikako ne biste smeli propustiti.
Poslužite uz hleb i salatu, ili uz prethodno skuvanu testeninu po želji.
Meso s bataka i karabataka iseći na kocke, posoliti ga, pobiberiti i ispržiti ga sa svih strana na malo ulja da dobije lepu zlatnu boju. Gotovo meso odložiti sa strane.
Na preostalo ulje dodati sitno sečen luk i suve šljive. Ukoliko su šljive previše suve, pre sečenja spustite ih u toplu vodu nekoliko minuta da omekšaju.
Luk sitno iseckati i pržiti dok ne postane žut, pa mu dodati šolju vode i sve to dinstati oko desetak minuta, pa dodati meso, alevu papriku, so, biber i sok od paradajza.
Sve zajedno ostaviti da se krčka poklopljeno bez dodavanja vode oko 20 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







