Trouglići koje ćete obožavati
Iz bakine kuhinje vam donosimo pitu sa mesom na poseban način. Ona je obožava baš ovakvu.
Ispržiti praziluk na ulju, dodati meso, pa ga dinstati 5-6 minuta.
Dodati so, ml. biber, na kraju jaje i sve izjednačiti.
Prvu koru premazati uljem, dodati drugu i nju premazati, pa obe poklopiti na pola.
Na početak staviti punu kašiku mesa i savijati u trougao ,kao u videu u nastavku teksa. Ređati u podmazan pleh i premazati ih uljem.
Peći na 200 stepeni C, 35 minuta da lepo porumene. Po želji posuti susamom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.