Prava zamena za hleb u svakoj prilici, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Foto: Bakina kuhinjaBakina kuhinja ponovi donosi poslasticu u kojoj će uživati cela porodica.
Ovo je savršeno rešenje kada vam treba topla, domaća pogača koja je gotova "za tren".
Ova pogača je toliko brza i jednostavna da se nećete umoriti, a bićete iznenađeni rezultatom, odnosno, ukusom same pogače.
Naime, nakon što se ispeče, pogača bez kvasca biće mekana u sredini, ali će vas svojom hrskavom koricom mamiti da pojedete parče više. Do krajnjeg proizvoda dolazite bez mešenja.

Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka i malo ljubavi i volje.
Kako biste sve izmerili lepo, potrebno vam je lonče od 200 mililitara.
U činiju sipati brašno, dodati vodu, so i ulje i zamesiti testo tako što ćete ga malo lupati varjačom da bude glatko.
Nakon što to uradite, pokrijte ga dok se redna ne zagreje. Smesu stavite u pleh i izbodite je viljuškom, poput naših baka u prošlosti.
Hleb pecite na 220 stepeni, 20 -30 minuta. Čim zarumeni, izvadite hleb i pokrijte ga krpom.
Uživajte!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







