Recept je proveren, a ukus savršen
Foto: Bakina kuhinjaDa li ste spremni za kulinarsko iznenađenje? U Bakinoj kuhinji otkrivamo recept za posnu pitu sa mladim kupusom i blitvom koja je toliko ukusna da ćete ostati bez reči. I sami smo bili iznenađeni koliko je dobra, a priprema je tako jednostavna. Kombinacija hrskavih kora i sočnog povrća pruža nezaboravan ukus koji dokazuje da posna jela mogu biti vrhunska. Ne propustite ovaj recept koji će sigurno postati vaš favorit, bez obzira da li postite ili ne. Pogledajte video i uverite se sami.

Kupus izrendati, luk iseckati i šergarepu izrendati.
Na ulju ispržiti, dodati šargarepu zatim luk i na kraju kupus i blitvu. Didatu suvi začin i još dinstati da omekne.
Skloniti sa vatre. Premazati dve kore uljem, a na treći staviti nadev koji smo pržili, rasporediti po celoj kori i uviti u rolnicu.
Sve do kraja dok se ne potroši sve. Poseći na rolnice i peći na 200 stepeni C 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







