Oduševiće vas svojom jednostavnošću
Iz bakine kuhinje vam donosimo nešto drugačiji recept za punjene paprike.
Iseckati praziluk sitno i propržiti na ulju, pa dodati rendanu šargarepu. Dodati suvi začin, beli luk i dinstati 5 minuta.
Skinuti sa vatre. U činiju izdrobiti sir i izmešati sa dva jajeta. Izmešati sa prazilukom. Dodati ml biber. Puniti paprike tako što ćete papriku malo zaseći i napuniti.
Mogu se zatvoriti listićima krompira. Izmešati kuvani paradajz i vodu, dodati brašno, malo ulja, so i izmešati. Preliti papriku i peći u rerni na 220 stepeni C 40 minuta. Uživajte u ovom sjajnom ukusu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.