Recept je proveren, a ukus savršen
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za pitu sa sirom bez kora.
Umutiti belance u čvrst šne. Izjednačiti žumanca i pavlaku.
U belanca dodati prosejano brašno i prašak za pecivo.
Dodati žumanca sa pavlakom sir mekši, jogurt, ulje i sve izjednačiti. Sipati u podmazan pleh 24 cm posut brašnom.
Posuti seckanim kikirikijem. Peći na 200 stepeni C 35-40 minuta. Seći ohlađen.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.