Ovo jelo sprema se na razne načine, a iskusne domaćice kažu da je ipak najbolje ako se pravi po tradicionalnom receptu
Foto: Bakina kuhinjaDonosimo vam recept iz bakine kuhinje za pileći paprikaš sa noklicama, zdrava čorbica koja će pomoći vašem organizmu da dobijete snagu.
Ovo jelo sprema se na razne načine, a iskusne domaćice kažu da je ipak najbolje ako se pravi po tradicionalnom receptu.
Na ulju pržiti seckanu papriku i luk, dodati na kolutove šargarepu, malo celera korena ili stabljike, pa kad omekane dodati 1 kašičicu mlevene paprike, krompir i meso.
Promešati i naliti vodom da se kuva oko sat vremena. Pred kraj dodati suvi začin i peršunov list, po želji mleveni biber.
U tanjir razbiti jaje, pa ga izmutiti viljuškom, dodati brašno, griz i pecivo, dodati ulje i malo vode i napraviti gustu masu da malo pada sa kašike.
Pred kraj ubaciti po malu kašičicu noklica u paprikaš i poklopiti da se kuva.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







